Полицейската операция за задържане на извършители на тежко криминално престъпление,

...
Полицейската операция за задържане на извършители на тежко криминално престъпление,
Коментари Харесай

Тежко криминално престъпление в Русе, има задържани

Полицейската интервенция за задържане на причинители на тежко престъпно закононарушение, е извършена на 1 и 2 февруари от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ и Специализирано тактическо звено за бързи дейности при ОДМВР - Русе.

Действията са осъществени под управлението на Окръжна прокуратура град Русе, след получен сигнал за осъществено похищение и нанасяне на телесна щета.

При следствието е открито, че на 31.01.т.г. трима, посредством потребление на физическа мощ и закани, незаконно са лишили от независимост 35-годишен мъж от Русе, като са го извели от местоработата му, качили го в лек автомобил и принудили другар на пострадалия, да ги откара до посочено от причинителите място.

Там причинителите извели жертвата си от колата, нанесли му побой и се отдръпнали, оставяйки го в безпомощно положение. С фрактури на лицето мъжът е настанен за лекуване в болница.

В хода на подхванатите незабавни дейности криминалистите открили тримата нападатели - 25-годишни мъже – единият е арестуван на домашния си адрес, а другите двама - при опит да преминат държавната граница през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост “.

Справка в полицейските регистри сочи, че двама от арестуваните са осъждани за безчинство и държане на наркотични субстанции.

Те са привлечени в качеството им на обвинени и с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Русе срокът им за задържане е продължен до 72 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР