Полицейската операция в гр. Перущица, селата Златитрап и Оризари се

...
Полицейската операция в гр. Перущица, селата Златитрап и Оризари се
Коментари Харесай

Акция в Стамболийски, шестима души са арестувани

Полицейската интервенция в гр. Перущица, селата Златитрап и Оризари се прави от чиновници на районно управление (на МВР) Стамболийски, профилирани полицейски сили и пътна полиция. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

До момента в ареста на районното ръководство са арестувани 6 лица. 23-а души от престъпния контингент са доведени, с цел да бъдат профилактирани и дактилоскопирани.

8 души са задържани, 13 са с повдигнати обвинявания след акция в Павликени

30-годишен мъж е открит и арестуван с три закононарушения по Закона за придвижване по пътищата- ръководство на МПС с непознати регистрационни табели, недееспособен лидер, в период на отнемане на ръководство на транспортно средство.

При инспекция на различен лек автомобил са открити трима мъже, които пренасяли в багажника на транспортното средство механически принадлежности от разнообразни марки за продажба. Произхода на откритите принадлежности ще бъде обяснен в хода на почналата инспекция.



50-годишна жителка на Стамболийски е арестувана за заличаване на имущество. Срещу дамата, която е увредила стъклата на хранителен магазин, е стартирано бързо произвеждане.

В дома на 70-годишна жена от Перущица, униформените чиновници са разкрили над 4,5 куб. метра нелегално притежавана дървесина.



От жилищата на мъж в село Оризаре и на жена от Перущица, униформените чиновници са иззели тютюн.



По случаите са стартирани две инспекции за владеене на акцизни артикули без бандерол.



(Снимки: ОДМВР-Пловдив)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР