Полицейска операция се провежда в Дупница и Ресилово в търсене

...
Полицейска операция се провежда в Дупница и Ресилово в търсене
Коментари Харесай

Полицейска акция в Дупница и Ресилово в търсене на помагач на починалия Ангел Христов

Полицейска интервенция се организира в Дупница и Ресилово в търсене на помощник на умрелия в събота Ангел Христов, един от братя Галеви, сподели за БНР представителят на Окръжна прокуратура в Кюстендил Марияна Сиракова. Коментира се, че се претърсват четири адреса в Дупница. В града е изпратена и жандармерия.

Засега няма информация за резултатите от полицейската интервенция. По случая са формирани две досъдебни производства. Първото ще открива аргументите за гибелта и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. Назначена е аутопсия в столична клиника.

Второто следствие е за вещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.

 

„ По досъдебните производства се работи интензивно “. За лице, което е съдействало вероятно?, съобщи представителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Марияна Сиракова.

 

Адресно братя Галеви се водят в с. Ресилово – даже ги има в изборните описи, споделиха от кметството.

 

В самото Ресилово смятат връщането на Ангел Христов и гибелта му в къщата, където живее брачната половинка му Радмила, за цялостна мистерия. Кметът на селото Марияна Доцина означи: „ По непрекъснат адрес те са тук, само че не мога да кажа дали живеят тук. И са били отвън България, доколкото знам, те не са били в страната. Аз не съм ги виждала тук в обитаемото място “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР