Полицейска операция с участието на над 100 полицаи се провежда

...
Полицейска операция с участието на над 100 полицаи се провежда
Коментари Харесай

Арестуваха пловдивския топ лихвар Менду

Полицейска интервенция с присъединяване на над 100 служители на реда се организира в Пловдив, оповестиха от държавното обвиняване, съобщи " Марица ".

Стефан Асенов, с прякор Менду, от пловдивската Аджисан махала е бил задържан тази заран в дома си. Менду е топ лихварят в Пловдив. 49-годишният мъж има голям брой престъпни прояви и присъди за разнообразни закононарушения.

Той има извънредно доста парцели и десетки първокласни коли, само че няма нито един ден трудов пазач и нито лев потвърден приход. Открити са и стотици хиляди левове.

По-рано през днешния ден " Марица " заяви за задържания богат ромски лихвар Менду в Аджисан махала. Преди минути от прокуратурата обясниха, че на територията на Пловдив над 100 чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи правят оперативно-издирвателни мероприятия и  голям брой процесуално-следствени дейности на разнообразни адреси – претърсвания и изземвания, разпити на очевидци, огледи и други

Има арестувани лица за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Всички дейности по следствието се правят взаимно и се управляват от екип от прокурори от Окръжна прокуратура – Пловдив. И сега на разнообразни места в града не престават дейните дейностите по следствието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР