Полицейска акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотици

...
Полицейска акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотици
Коментари Харесай

Задържаха пловдивчанин с кокаин, разпределен на дози

Полицейска акция за противопоставяне на разпространяването и притежанието на опиати е извършена на територията на кв. „ Кючюк Париж “ в Пловдив. В хода на подхванатите дейности, екип от бранш „ Криминална полиция “ задържа мъж, у който при персонален обиск, са открити наркотични субстанции, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

Последвали процесуално-следствени дейности в населявания от 46-годишния пловдивчанин апартамент. Открити и конфискувани са няколко бучки с друга величина - кокаин, видно от направения полеви наркотест, и електронна везна. Част от наркотичното вещество било разпределено в пликчета, а до тях имало и усърдно готови контейнери от медикаменти, които по първични данни трябвало да послужат за прикритие при превозване на опиата.

Общото количество на конфискуваната дрога е 100 грама. В дома на арестувания са открити също към 6000 лв., 1200 евро и неголямо количество щатски долари. Предстоят дейности за изясняване произхода на парите. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР