Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948. Органите на реда

...
Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948. Органите на реда
Коментари Харесай

Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948

Полицейска акция в офисите на ЦСКА 1948. Органите на реда са иззели продукти с емблемата на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА. Според " Ред Енимълс ", които заплатиха 8 млн. лева за емблемата и по чийто сигнал е направена инспекцията, новакът в Първа лига няма право да употребява същия знак на продуктите си и предстои на наказателна отговорност.

" Единственото, което мога да ви кажа, е, че ние продукти не продаваме, които да са плод на някакъв спор, тъй че в тази ситуация точно това демонстрирах на органите на реда. Те го видяха и откриха. Така че мисля, че няма никаква правна точка за проблеми на този стадий. ", разяснява пред bTV изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.
Стойчо Стоилов: Предприели сме правосъдни ограничения против ЦСКА 1948 (ВИДЕО) Претенциите на клуба на Гриша Ганчев са за абревиатурата и емблемата
От " Ред Енимълс " възразиха, че до неотдавна на уеб страницата на ЦСКА 1948 е имало продукти в продажба със остарялата емблема, свалени на по-късен стадий. Дружеството държи инспекцията да бъда направена и за остарели действия.

Управителят на " Ред Енимълс " Искра Григорова и УС на ЦСКА 1948 са привикани на разпит в първо районно от икономическа полиция.

" Няма какво да се крие, ще се явим. Хората схванаха по какъв начин стоят нещата. Не мисля, че ще има проблеми в бъдеще за клуба. ", разяснява още Гьонов.

Последни Най-четени 234 нови случая на COVID-19 у нас, пораства напорът към лабораториите за PCR-тестове (ОБЗОР)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР