Полицайката Люба Алексова сама е подала сигнала за кръвопролитието в

...
Полицайката Люба Алексова сама е подала сигнала за кръвопролитието в
Коментари Харесай

Фаталната полицайка Люба сама подала сигнала за убийството от любов в Кючук Париж!

Полицайката Люба Алексова сама е подала сигнала за кръвопролитието в Кючук Париж, при което бе погубен нейния сътрудник Добромир Лазаров, написа TrafficNews.bg.

44-годишният служител на реда бе намушкан при скандал на ул. " Болград ". След сигнала до 112, на място е пристигнала кола за спешна помощ, която е откарала Лазаров в болница. Ударът в сърцето е бил съдбовен и той е умрял в шокова зала. За убийството е задържан приятелят на Алексова - военослужещият Ангел Желязков /32/. В основата на абсурда е самата Алексова, която в разнообразни интервали от време е имала връзка с двамата мъже.
Жената работи от година като проверяващ служител на реда в районното в Карлово.
С колежката си Лазаров се срещнал в подбалканския град. По неофициални данни преди известно време тя се разделила с приятеля си и имала връзка с Лазаров. След това обаче дамата още веднъж се върнала при Желязков.
Скандалът е избухнал пред блока на Ангел. Желязков се прибирал дружно с Алексова с беемвето си. Тя била зад кормилото на колата. Лазаров ги чакал пред блока. Двамата си разменили обидни реплики и словесната кавга прераснала във физически конфликт. Лазаров бил намушкан на няколко места с нож. Той е умрял от раните си по-късно в болничното заведение.
Ангел Желязков е чиновник на 68-ма бригада. С разпореждане на Военна прокуратура той е арестуван за 72 часа и против него е формирано досъдебно произвеждане по член 116 алинея 1.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР