Полицайката Бианка от Монреал, Канада, 17 години е патрулирала улиците,

...
Полицайката Бианка от Монреал, Канада, 17 години е патрулирала улиците,
Коментари Харесай

Полицайка на 58 години стана успешна порно звезда СНИМКИ

Полицайката Бианка от Монреал, Канада, 17 години е патрулирала улиците, наслаждавайки се на своята работа. В един миг обаче тя решила да промени своя живот и да смени униформата с престилка - по този начин тя разкрила личен ресторант.

Но ресторантьорството не било елементарна работа. Пет години по-късно собственичката банкрутирала и се наложило заведението да бъде затворено.

 Фото Instagram / fitcougar50, Twitter / AsianetHindi
"Много добре се справях с работата си в полицията. Основната ми цел да оказвам помощ на хората. Имах доста отговорности, само че след 17 години напусна, тъй като работата към този момент не ми носеше удовлетворение; не бях щастлива и се нуждаех от смяна ", споделя Бианка.

 Фото Instagram / fitcougar50
Находчивата канадка обаче решила да не мързелува и незабавно си намерила ново занятие. Бианка била в отлична физическа форма, по тази причина тя решила да припечели някой лев с помощта на външността си.
В предишното русокоската се е занимавала с волейбол и бойни изкуства, по-късно е взела участие и в надпревари по бодибилдинг.

Сега обаче тя е уеб кам модел и порнозвезда, написа "

"Когато вие се отнасяте към това, като към бизнес, вие ще може да печелите много ", акцентира тя.

 Фото Instagram / fitcougar50
По думите на Бианка феновете ѝ не ѝ имат вяра, когато схванат на какъв брой години е. "Порнобатата " към този момент е на 58 години, има три деца и три внука.

Тя не крие, че е нараснала гърдите си, има опъване на корема и интервенция на клепачите, с цел да се направи по-привлекателна.
При това роднините ѝ са дали цялостната си поддръжка за новата ѝ специалност, като акцентират, че най-важното е тя да е щастлива.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР