Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists,

...
Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists, окова в белезници велик илюзионист/снимки/

Полицайка от Враца стана звезда в международното шоу The Illusionists, в което участваха 8 от най-великите илюзионисти на планетата, видя кореспондент на организация BulNews.
В петък, събота и неделя в Зала 1 на НДК в София имаше представления на най-изумителното събитие, на което е била очевидец българската аудитория. Вчера за един от най-опасните номера звездата Andrew Basso /Измъкващият се/ попита дали в залата има служител на реда.
Веднага самоотвержено ръка подвигна 26-годишната служителка на Икономическа полиция във Враца Йоана Петрова. Илюзионистът неотложно я предложения на сцената, с цел да удостовери дали белезниците и катинарът, които ще употребява в номера, са достоверни.
Красивата полицайка се показа на отличен британски и прегледа деликатно предметите, след което подсигурява, че са същински. Веднага по-късно с отработено придвижване тя сложи белезниците на Andrew Basso и изчака да стартира номера на Худини, след което слезе от сцената под аплодисментите на публиката.

Красива полицайка от Враца пръска екрана и панела на своите почитатели в обществената мрежа /снимки/

Читателите ни са чудесно осведомени със служителката на Министерство на вътрешните работи. Миналата година публикувахме нейни горещи фотоси, които бяха препечатани от много медии. Това направи Йоана една от най-обсъжданите дами измежду служителите на реда, а ухажорите й се събираха в няколко рейса. Сега хубавицата към този момент ще има неповторимата привилегия да се хвали пред сътрудниците си, че е оковала в белезници международна звезда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР