Полицаят Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е проверяван няколко

...
Полицаят Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е проверяван няколко
Коментари Харесай

Гл. комисар Банков: Данчо Катаджията е проверяван няколко пъти от „Вътрешна сигурност”


Полицаят Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е проверяван няколко пъти от дирекция "Вътрешна сигурност " към Министерство на вътрешните работи. Това съобщи в ефира на Нова телевизия основен комисар Стефан Банков, шеф на дирекцията.

По думите му станалият скандално прочут чиновник на реда е бил проверяван за корист с евросредства и други нарушавания. В момента в дирекцията тече нова инспекция против него.

„ Той не е имал чадър, просто се е взел насериозно “, безапелационен беше Банков. Банков разяснява и случая с 7-те митничари, събирали такса "почерпка " на Калотина.

"Вътрешното министерство не е изтървало тези хора. Ние следим всички гранични пунктове. Постоянно вътрешното министерство се чисти от корупционни практики. Водещите в тези корупционни схеми са митничарите, а не служителите на реда ", сподели той.

"Вътрешното министерство се чисти от своите корумпирани чиновници. Ние работим и се почистваме и от митническите чиновници ", безапелационен бе той. По думите му началникът на митническия пункт "Калотина " имал "твърда миза ".

"Доверието на жителите към нашето министерство непрекъснато пораства ", съобщи шефът на "Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР