Полицаят Добромир Лазаров се е заканвал с убийство на военния

...
Полицаят Добромир Лазаров се е заканвал с убийство на военния
Коментари Харесай

Полицаят заплашвал военния преди смъртта си

Полицаят Добромир Лазаров се е заканвал с ликвидиране на военния командос Ангел Желязков преди гибелта си. Това сподели юрист Красимир Елдъров, който пази арестувания младши сержант от 68-а бригада “Специални сили ”. Една от заканите е била: “Педерастче малко, ще те убия! ”. Пловдивският боен съд остави в ареста Ангел Желязков. Той е упрекнат, че е умъртвил с нож Лазаров. В неделя вечерта служителят на реда, който живее в Сопот, отишъл в Пловдив при военния. Поводът бил да се схванат за сърцето на дознателката Люба Алексова от РУ-Карлово. При сбиването Лазаров бе намушкан смъртоносно.

Вечерта на нападението Лазаров се обадил на Желязков и го заплашил: “Къде си, ще те моря! ”, твърди юрист Елдъров. Според него военният му дал отговор да не идва, тъй като не желал спорове. Адвокатът сподели, че командосът е извадил нож, с цел да се защитят с дознателката, която била с него. След намушкването служителя на реда оказал помощ на Желязков, сподели юристът. Тогава Лазаров споделил на военния: “Какво направи, бе човек? ”, а командосът отвърнал: “Нали ти споделих да не идваш, опропасти ми живота ”. Според прокурор Ангел Узунов досега имало единствено едно доказателство за отправена закана за ликвидиране от служителя на реда, която била на 17 или 18 май.

“Не съм имал желание за борба, пробвах се по всякакъв начин да я избегна. Действах при самоотбрана. Съжалявам за случилото се ”, сподели и Ангел Желязков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР