Полицай в Ню Йорк беше отстранен от работа, след като

...
Полицай в Ню Йорк беше отстранен от работа, след като
Коментари Харесай

Полицай агитирал за Тръмп по време на работа. Уволниха го

Полицай в Ню Йорк беше отхвърлен от работа, откакто в интернет изтече видео, в което изговаря по високоговорител девиз в поддръжка на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд. Изявлението беше оповестено от ръководителя на градското полицейско ръководство Дермот Ши, осведоми БГНЕС.
„ Полицейският чиновник, забъркан в този случай, беше разпознат и отхвърлен от работа без възнаграждение " , акцентира той. „ Повтарям, чиновниците на реда са длъжни да останат аполитични, като по този метод дават явен знак на хората, че законът е използван за всички еднообразно и без значение от техните политически желания ", съобщи Ши. Кметът на най-големия американски мегаполис Бил де Блазио също реагира на случая на страницата си в Tуитър, отбелязвайки, че управляващите няма да разрешат на чиновниците на правоприлагащите органи да вършат политическа пропаганда.
 Най-оригиналните способи за пропаганда в Асеновград (СНИМКИ) Най-оригиналните способи за пропаганда в Асеновград (СНИМКИ)
Предизборната акция в Асеновград за тазгодишните локални избори мина умерено, без ескалация на напрежението и даже занимателно. Сега,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР