Полицай Спас Офилов от РУП Поморие е бил три часа

...
Полицай Спас Офилов от РУП Поморие е бил три часа
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на героя от заложническата драма в Поморие

Полицай Спас Офилов от РУП Поморие е бил три часа на мушка на барикадиралия се през вчерашния ден в дома си някогашен служител на реда Йордан. 49-годишният чиновник на Министерство на вътрешните работи е водил договарянията с мъжа, макар че против него е било ориентирано оръжие от самото начало.

Благодарение на това, че Офилов добре е познавал Йордан се е стигнало до удобното развиване на извънредно рисковата обстановка, написа burgasinfo.com.

Днес се чака срокът на задържане на Йордан да бъде продължен от 24 часа на 72 часа.

Припомняме, че в събота 42-годишен гражданин на Поморие, въоръжен с огнестрелно оръжие, е арестуван от чиновници на „ Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след 3-часови договаряния с екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

В 13:48 часа в полицията е било получено известие за следващ фамилен скандал, зародил в дома на помориеца, като спречкването било сред него и двамата му родители.

Към мястото на случая се насочили два полицейски екипа от Районно ръководство - Поморие, които установили, че 42-годишният мъж се държал нападателно с родителите си и бил въоръжен с револвер.

Забелязвайки служителите на реда, помориецът размахал оръжието, отправяйки закани, като майка му съумяла да излезе от къщата. Баща му, който бил трудноподвижен, останал в дома, в който били и летовници, отседнали на квартира.

Помориецът излязъл пред единствения излаз от жилището и останал на двора, където са водени и договарянията със образувания екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР