Полицай от управлението в Бейтаун, окръг Харис в щата Тексас

...
Полицай от управлението в Бейтаун, окръг Харис в щата Тексас
Коментари Харесай

Полицай в САЩ застреля жена, която викала, че е бременна

Полицай от ръководството в Бейтаун, окръг Харис в щата Тексас попадна в центъра на публичното внимание тази седмица, откакто видео от мобилен телефон сподели в обществените мрежи по какъв начин стреля пет пъти при опит да арестува жена, за която се счита, че е била бременна. Жената е умряла на място.
Инцидентът се е случил в жилищния комплекс „ Брикстън “ в Бейтаун, Тексас малко преди среднощ през вчерашния ден, осведоми Спутник. Местните медии сочат, че неназованият чиновник, който има 11-годишен стаж, се е опитал да арестува 44-годишната Памела Търнър, знаейки, че са издадени няколко заповеди за арестуването й за хипотетични закононарушения.
Видеото на препирнята демонстрира, че нещата сред двамата бързо ескалират, до момента в който служителят на реда се пробва да постави на Търнър белезници. В същото време тя крещи, че просто се прибира у дома. „ Всъщност ме тормозиш “, споделя във видеото Търнър.
Двамата в последна сметка се озовават на земята, а офицерът стои над нея, след което следват изстрели.
" Аз съм бременна " са последните думи, които Търнър извиква, преди офицерът да я простреля. Видеото на смъртоносната борба прекъсва секунди по-късно, съобщи БГНЕС.
В изказване, обещано от лейтенант от локалната полицейска работа Стив Дорис, се споделя, че по време на битката Търнър по някакъв метод е съумяла да стигне до револвера на служителя на реда и това го е принудило да стреля.
Антоанета, сестра на Търнър, декларира пред локални медии, че офицерът е комшия на сестра ѝ и че с брат и са подавали тъжби за тормоз против полицията. Длъжностни лица към момента не са удостоверили дали служителят на реда в действителност живее покрай Търнър или дали против него са подавани тъжби от убитата.
Жителите на апартаментния комплекс, наоколо до който става смъртоносния случай, описаха, че Търнър не е правила проблеми и че нормално обикаляла из квартала с домашния си любим.
Според сведенията следователите се пробват да влязат в контакт с индивида, който е снимал видеото и го е популяризирал в обществените медии. Не е ясно дали бодикамерата на служителя на реда е била включена сега на случая.
Стрелбата се проверява от чиновници на окръжната прокуратура в окръг Харис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР