Полицай от окръг Съфолк, който не беше на служба, остави

...
Полицай от окръг Съфолк, който не беше на служба, остави
Коментари Харесай

Неработещ полицай от LI случайно остави пистолет в банята на гимназията: власти

Полицай от окръг Съфолк, който не беше на работа, остави по нехайство револвер в банята на гимназията на детето си тази седмица, което провокира следствие, оповестиха управляващите.

Мъжът служител на реда – също член на локалния съвет по образованието – инцидентно остави огнестрелното си оръжие отвън службата си в банята на гимназията Eastport South Manor Junior Senior High School, където присъстваше на среща на „ специфична сесия “ в понеделник вечерта, полицията и споделиха учебните чиновници.

В изказване от вторник, получено от Patch, шефът на учебните заведения Джоузеф Щаймел назова въпроса „ изолиран случай “.

„ По време на рутинно разчистване на учебно заведение, член на екипа ни от пазачите откри револвер в тоалетната и неотложно уведоми защитата на постройката, която работи с администрацията, с цел да вкара протокол за незабавни случаи “, сподели Щаймел.

По време на процедурата – която продължи единствено към 15 минути – екипът по сигурността затвори банята и никой не беше позволен в региона, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР