Полицай от Манчестър, затънал в дългове, убил жена си и

...
Полицай от Манчестър, затънал в дългове, убил жена си и
Коментари Харесай

Ужасяваща жестокост! Полицай удуши жена си и съвсем спокойно закара трите им деца в училище

Полицай от Манчестър, заседнал в задължения, умъртвил жена си и по-късно закарал децата си в учебното заведение им, като че ли нищо не се е случило. 43-годишният Дарън Маки удушил брачната половинка си Лиън в тяхната скъпа, реновирана къща, поради задължения от 103 хиляди паунда. След това той метнал тялото й в малко езеро. Заедно, двамата съпрузи отглеждали трите си деца, оповестява " Сън ".

Дарън решил да убие жена си, откакто тя разбра истината за финансовото им състояние. Мъжът завел, а по-късно и върнал децата от учебно заведение, нахранил ги и им споделил да си лягат. След като трите деца заспали, Дарън се отървал от тялото на 38-годишната си брачна половинка в близкото езеро. В същото време, обвиненият траял да й написа известия по телефона.



Самият служител на реда, обаче, отхвърля всички обвинявания. Съдебните заседатели също по този начин научили, че съпрузите не можели да се оправи с задълженията, макар отделените от тях 80 000 английски лири, които трябвало да ги спасят от банкрут. Те са живели над опциите си и купили къща в Уилмслоу, Чешир, като единствено няколко месеца преди нещастието са натрупали големи задължения за ремонт. Дарън се опитал да скрие финансовите проблеми пред жена си и подал 26 молби за заем без тя да знае.



След като научава истината, Лиън изпратила известие на мъжа си: " Всичко ли е наред??? Моля, кажи ми! Просто се вълнувам, че се опитваш да ни предпазиш още веднъж! ". Съпругът й дал отговор: " Моля, стой да се съмняваш в мен. " Но в деня на гибелта си дамата разкрила, че Дарън е взела заем от 54 000 паунда на нейно име. Последното нещо, което Лиън написа е: " Лъжец! ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР