Полицай очарова социалната мрежа, като поиска ръката на любимата жена

...
Полицай очарова социалната мрежа, като поиска ръката на любимата жена
Коментари Харесай

Полицай поиска ръката на любимата след клетвата

Полицай очарова обществената мрежа, като изиска ръката на обичаната жена незабавно след клетвата да служи правилно на родината. Красивата история се разигра в Пазарджик на 8 февруари, когато тържествено бе изпратен следващият випуск от 96 млади чиновници на реда.

За часове фотографията от сантименталния миг събра близо 5000 лайкове и голям брой мнения. На фрагмента се вижда по какъв начин униформеният юноша е паднал на колене пред красиво момиче, на което очевидно предлага брак. Той държи в ръцете си държи кутийка с годежен пръстен за обичаната си.

Коментарът към поста, оповестен във Facebook групата „ Забелязано в София “, гласи: „ Класическо осъществяване “.

Мистериозният служител на реда, чиято фотография през днешния ден обиколи мрежата, се споделя Рангел Машкудански и е от Столичната дирекция на полицията. Младият мъж е сниман по какъв начин желае ръката на обичаната си Диана сега, в който е положил клетва след довеждане докрай на полицейското учебно заведение в Пазарджик

Коментарите на потребителите обаче варират от изцяло негативни, до умилително позитивни.

„ Браво на момчето! Малко имат смелостта да го създадат и то в униформа! Честито и дълъг фамилен живот! “, написа консуматор в обществената мрежа.

„ Да са живи и здрави, нека е споделила „ ДА “, добавя друга.

„ Браво! Истински мъж! “, написа в различен коментар.

Сред коментиращите се е присъединила и щастливата избраница. Момичето дава отговор на потребителите, че е споделило заветното „ Да “ на своя обичан.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР