Полицай беше уволнен, след като беше разкрит, че се е

...
Полицай беше уволнен, след като беше разкрит, че се е
Коментари Харесай

Извратено ченге засне с камерата на униформата си как оправя мистериозна жена в участъка

Полицай беше уволнен, откакто беше оголен, че се е снимал по какъв начин прави секс в кабинета си. За задачата той употребявал инсталираната на униформата му камера, която всички американски служители на реда носят, оповестява „ Сън “.

Полицай Антъни Доран запазил видеоматериал по какъв начин обладава мистериозна жена на флашка. Видеото било намерено, откакто бил упрекнат, че е набил и непозволено арестувал мъж през 2016 година. Когато проверяващите претърсили офиса му, те намерили записа и 36 гигабайта с мръснишки фотоси.

Доран ги бил запазил на работния си компютър в директория с име „ Забавни моменти “. Той се защитил като споделил, че файловете нямат нищо общо с работата му, а записите са направени в извънработно време.

На 4-минутния запис, изработен през април 2017, той носи полицейската си риза, само че е гол от кръста надолу. Яхнала го е гола жена, която не работи в полицията.

Действието се развило в полицейския сектор на град Супериор, щата Аризона. Доран твърди, че живее в ръководството, в стаята му е тъкмо против кабинета.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР