Полицаите заслужават допълнително възнаграждение за своя опасен и отговорен труд

...
Полицаите заслужават допълнително възнаграждение за своя опасен и отговорен труд
Коментари Харесай

Прокурорите искат увеличение на парите на полицаите заради борбата с коронавируса

Полицаите заслужават в допълнение заплащане за своя рисков и виновен труд към ковид, приканиха от Асоциацията на прокурорите.

В тези толкоз тежки, освен за нашата страна, само че и за цяла Европа и целия свят времена, героите са измежду нас, те са пред очите ни, разясняват от съсловната организация

От съсловната организация показват признателност към сътрудниците си от Министерство на вътрешните работи и споделят, че изцяло поддържат концепцията за в допълнение заплащане на служителите на реда, също както такова бе дадено на медиците.

“Свидетели сме по какъв начин пред последните дни полицейските чиновници, постоянно без нужните защитни средства, не са абдикирали от своите отговорности, а са измежду хората, на улицата, пред лечебните заведения и магазините и на всички други рискови места. Именно на тях разчитаме да подсигуряват спазването на реда и осъществяването на разпоредбите в изискванията на изключително състояние, да разпознават контактните на заболяването наши съграждани, да подкрепят здравната система и останалите основни браншове, да успокояват елементарните хора по места ”, пишат от Асоциацията, представени от “Правен свят ”.

Агенция БГНЕС разгласява цялостния текст на изказването на съсловната организация на прокурорите:

“От името на членовете на Асоциацията на прокурорите в България изричаме своята голяма човешка благодарност към всички наши съграждани, които без значение от своята специалност, ежедневно извършват своя дълг и самоотвержено поставят големи старания с цел да лимитират разпространяването на болестта, да предпазят всички нас, да обезпечат естественото действие на обществото и да оказват помощ на заболелите и нуждаещите се.

Категорично поддържаме концепцията българските служители на реда, които сходно на българските здравни служащи, са на първа линия в битката на цялото българско общество, да получат в допълнение заплащане за своя рисков и виновен труд. Свидетели сме по какъв начин пред последните дни полицейските чиновници, постоянно без нужните защитни средства, не са абдикирали от своите отговорности, а са измежду хората, на улицата, пред лечебните заведения и магазините и на всички други рискови места. Именно на тях разчитаме да подсигуряват спазването на реда и осъществяването на разпоредбите в изискванията на изключително състояние, да разпознават контактните на заболяването наши съграждани, да подкрепят здравната система и останалите основни браншове, да успокояват елементарните хора по места.

В тези толкоз тежки, освен за нашата страна, само че и за цяла Европа и целия свят времена, героите са измежду нас, те са пред очите ни. Това са елементарните лекари, медицински сестри, санитари, служители на реда, служащи и чиновници от други сфери и браншове, производители на жизненоважни медикаменти, здравно съоръжение,консумативи, хранителни артикули и така нататък и тъй наречените

Нека не ги предаваме и да бъдем почтени за техните старания и жертви!

Убедени сме, че всички ние дружно и единни, като същински българи, ще преодолеем това тестване в името на България и в името на нашите деца и родители.

Бъдете здрави и виновни! “, се споделя в изказването на Асоциацията на прокурорите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР