Полицаите в Пловдив разкриха две лаборатории за отглеждане на марихуана,

...
Полицаите в Пловдив разкриха две лаборатории за отглеждане на марихуана,
Коментари Харесай

Две лаборатории за отглеждане на марихуана разкриха пловдивски криминалисти

Полицаите в Пловдив разкриха две лаборатории за развъждане на марихуана, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При акция в Клисура и пазарджишкото село Звъничево след оперативна информация е тестван неработещ завод на комерсиално сдружение. Открита е съвременно оборудвана и добре замаскирана лаборатория за произвеждане на марихуана . Към момента са арестувани четирима, други двама са оповестени за търсене.

Незаконната фабрика е била снабдена с осветителна, вентилационна, поливна и отоплителна система . В помещението са открити растения от рода на конопа, както и суха марихуана . Открити са и уреди за премерване на мокрота и температурата . В хода на процесуалните дейности са събрани данни за съпричастност на няколко души от Карлово и Пазарджик . Предприети са претърсвания и изземвания на адреси в Пазарджик и региона.

При последвали дейности в с. Звъничево е открита още една лаборатория, ситуирана в помещение от жилищна постройка. При претърсването са конфискувани 47 растения от рода на конопа в напреднал етап на напредък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР