Полицаите са винаги на пост. Дори и когато не са

...
Полицаите са винаги на пост. Дори и когато не са
Коментари Харесай

Полицай спаси припаднала жена

Полицаите са постоянно на пост. Дори и когато не са на работа, те постоянно са подготвени да оказват помощ на хора в неволя.  За една такава демонстрация описа пред " Марица " жителката на пещерското село Радилово Янка Личева. Преди няколко дни 65-годишната жена отишла до локалния магазин за покупки. Напазарувала и тръгнала към дома си. На 10 метра от магазини  на вуйна Янка и прилошало и безусловно припаднала на улицата. 
В този момента от там минавали Георги Войников и брачната половинка му.  Като видели падналата на улицата жена,те незабавно й се притекли на помощ. Войников, който е служител на реда в дирекцията в Пазарджик, попитал вуйна Янка къде да я закара. Тя го помолила да я прибере у дома. Полицаят я закарал до дома й. Там децата на старата жена повикали " Спешна помощ ". Оказало се,че потърпевшата е събрала границите на кръвното и по тази причина е припаднала. При удара тя е счупила ръката  си.
Леля Янка обаче няма да не помни положителното дело на Георги Войников и неговата брачна половинка. " Благодаря им, че ми помогнаха и не ме оставиха. веселя се,че към момента има положителни хора като тях,които са подготвени да оказват помощ. Пожелавам им всичко най-хубаво и желая да им кажа,че доста ги обичам. А момчето даже не беше на работа в този ден ", приключи описа си вуйна Янка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР