Полицаите са успели да заловят убиеца Пон Мърфи благодарение на

...
Полицаите са успели да заловят убиеца Пон Мърфи благодарение на
Коментари Харесай

Шофьор засне момента, в който убиец го закла смъртоносно

Полицаите са съумели да заловят килъра Пон Мърфи с помощта на фотография, която жертвата съумяла да направи мигове преди гибелта си. 38-годишният мъж е бил на шофьорската седалка в колата си в Манчестър, когато 33-годишният Лий Уокър му е нанесъл гибелен удар непосредствено в сърцето. В последна сметка нарушителят е наказан на пожизнен затвор с право на обжалване след 17 години, написа в. " Мирър ".


Разговорът сред Шон и Лий, които тогава не са се познавали, почнал инцидентно. Приятелката на починалия Кели Филдинг загатнала на Лий, дали не може да им откри кокаин. Това ядосало мъжа и почнал спор, в хода на който момичето помолило Шон да снима непознатия. След това бил нанесен смъртоносния удар.

Кели е съумяла да дръпне ръчната на колата и да извади от нея своя обичан, с цел да стартира да му оказва първа помощ. Въпреки всичките старания, мъжът умрял. Именно с помощта на предсмъртната фотография полицията е съумяла да откри нападателя, който в началото се преструвал, че не знае защо ликвидиране става дума.

По думите на юриста на Лий, клиентът страда от меланхолия, паника и постравматичен стрес, откакто е станал очевидец на гибелта на собствен другар през 2004 година. Лий към този момент има 24 присъди, в това число и за нанасяне на тежки телесни повреди и обир.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР