Полицаите от края на града“ се завръщат с нова мисия

...
Полицаите от края на града“ се завръщат с нова мисия
Коментари Харесай

„Полицаите от края на града“ се завръщат с нова мисия

„ Полицаите от края на града “ се завръщат с нова задача и тази неделя в 20.00 ч. по NOVA. Геро, в ролята на контрольор Пламенов, и обичаните комедийни артисти Димитър Рачков, Васил Василев - Зуека, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Кристиян Милатинов обличат още веднъж полицейските униформи, с цел да изненадат феновете с автентичен комизъм и нова серия неуместни обстановки, в които единствено топ ченгета от най-голям сан могат да попаднат. Уникалните Милица Гладнишка и Стефания Колева и надарената млада звезда Йоана Кирчева ще продължат да им партнират - всяка неделна вечер в ефира на NOVA.
 Рачков NOVA
Важна акция е поверена на Пацо и екипа му - да разбият канал за трафик на проституция и да заловят двама съветски мафиоти. Калата влиза в женски облекла за ролята си на стръв, само че е толкоз безапелационен, че даже комисар Желязков не съумява да го разпознае и е мощно притеглен от „ мистериозната дама “. По стичане на събитията се постанова Калата да продължи тази игра „ под прикритие “ “ с цел да измъкне от шефа си значимо доказателство, което може да коства бъдещето на целия екип. Единственото му оръжие е „ женският му сексапил “, а времето, с което разполага - едвам 72 часа. И до момента в който Калата е обезверен в мислите си, Джиджи взема решение да му признае възприятията си, окуражена от приятелката си Нели.
 Краси Ранков NOVA
Силвия също се раздира от любовни терзания сред двамата мъже до себе си. Неловка обстановка, в която попада с Крис, ще заплаши идния й брак. Кого в последна сметка ще избере и дали сватбата й с Марин ще се провали – следва да забележим в идващите епизоди.-->

Освен Маги и тайнствен фантом ще се включи в преследването на педантичния Господинов, в облика на който влиза Рачков, а глас от отвъдното ще наруши трайно нежното му успокоение. На поклонение на собствен сътрудник в РПУ Запад, Господинов ще заподозре, че мъртвецът в действителност може и да не е напълно мъртъв...

Какви нови завършения чакат обичаните ни служители на реда? Ще има ли триумф задачата и по какъв начин ще се развият комплицираните любовните отношение сред комисар Желязков, Калата и Джиджи - не пропускайте да видите в премиерния двоен епизод на „ Полицаите от края на града “ – тази неделя, от 20.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР