Полицаите от Чикаго е един от сериалите, които следим с

...
Полицаите от Чикаго е един от сериалите, които следим с
Коментари Харесай

Дойде ли краят на Полицаите от Чикаго

" Полицаите от Чикаго " е един от сериалите, които следим с интерес още от самото му начало. И макар че загуби София Буш , сериалът се оправя сносно и без нея.

" Полицаите от Чикаго " ще се завърнат с шести сезон

Очакват ни нови сезони и на " Пожарникарите от Чикаго " и " Лекарите от Чикаго "

Заслуга за това има и Трейси Спиридакос , която се нагърби със задачата да я замести. В момента по NBC се излъчва шести сезон, само че зрителският интерес не е понижен, което значи, че ще има и седми сезон. Това излиза наяве и от профила на сериала в Instagram.

Публикация, споделена от Chicago P.D. (@nbcchicagopd) на Фев 26, 2019 в 3:57 PST

Не е ясно по кое време ще забележим сезон седем, само че считаме, че това ще се случи още тази есен. Очаква се продуцент още веднъж да бъде Дик Уолф , който е и основател на " Полицаите от Чикаго ".

Публикация, споделена от Chicago P.D. (@nbcchicagopd) на Фев 27, 2019 в 7:30 PST

Според TV Series Finale, първият епизод на шести сезон, излъчен на 26 септември 2018 година, е бил гледан от над 7 милиона души в Съединени американски щати. След това се вижда спад в зрителския интерес, само че това е по този начин до епизод 15, който е бил гледан от близо 9 милиона души.

Дойде ли краят на " Безсрамници "

И какво се случва с Камерън Монаган и Еми Росъм

Той е и най-гледаният епизод от сезона до този миг. Излезлите 16 епизода пък са гледани приблизително от 7.229 милиона души. Това си е сносно, а като съпоставяне ще дадем пети сезон, който е бил гледан приблизително от 6.396 милиона души.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР