Полицаите, катастрофирали в София днес, са били от СДВР, от

...
Полицаите, катастрофирали в София днес, са били от СДВР, от
Коментари Харесай

Полицаите, катастрофирали в София, са били на работа по време на инцидента

Полицаите, аварирали в София през днешния ден, са били от Столична дирекция на вътрешните работи, от Шесто районно ръководство. Те са чиновници на престъпна полиция, заяви за bTV заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев.

Освен тях в автомобила е имало 14-годишно момче, което е транспортирано от тях. Те са били на работа и тримата със съответните заповеди за конвоиране и за задържане.

Момчето е обвинено в осъществяването на грабежи. То ги е водило в София, в разнообразни заложни къщи, с цел да уточни движимостите, които е залагало, отнети при осъществени грабежи, изясни основен комисар Станимир Станев.

По думите му повода за злополуката най-вероятно е несъобразена с пътните условия скорост от страна на ръководещия моторното транспортно средство, в резултат на което то се прекатурва по таван върху трамвайните линии, както и мократа паважна настилка.

Шофьорът е тестван в наличието на следовател, който е посетил местопроизшествието. Пробите и за алкохол, и за опиати са негативни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР