Полицаи задържаха ботевградчанин след гонка и удар в полицейска кола,

...
Полицаи задържаха ботевградчанин след гонка и удар в полицейска кола,
Коментари Харесай

Хванаха ботевградчанин-рецидивист след гонка и удар в полицейска кола

Полицаи задържаха ботевградчанин след гонка и удар в полицейска кола , опитал да избяга от инспекция. 41-годишния арестуван има две присъди за ръководство в нетрезво положение .

Около 18 часа през вчерашния ден, при обход в Ботевград, автопатрул вижда лек автомобил " Субару ", който форсира внезапно на кръстовище в града. Нарушителят бяга бързо от мястото и последван от служителите на реда до региона на главно учебно заведение , до момента в който се движи в насрещната лента против патрулния автомобил.

Униформените подават звуков и светлинен сигнал за прекъсване, на водачът пробва да избяга и удря автомобила им . При тест за приложимост на алкохол, дрегерът регистрира позитивни резултати.

Междувременно за оказано непокорство на полицейски чиновници в ареста попада и 54- годишен самоковец . Около 19 и 10 часа на 2 октомври автопатрул на РУ- Самоков получава сигнал, че в региона на Продановския хълм се движи микробус с крадени коне .

Полицаи незабавно потеглят към мястото, само че лидерът бяга към махала в Самоков. На разклона за местността " Червената земя " микробусът пробва да изтласка последвалия го полицейски автомобил, удряйки го в предната дясна врата , след което форсира и се укрива в махалата.

След няколко часа микробусът е открит и конфискуван, а лидерът арестуван . Справка открива и че 54-годишният мъж е недееспособен лидер и кара без СУМПС в едногодишния период от наказването му за същото действие . Във връзка с това против нарушителя е стартирано и бързо произвеждане за осъществено закононарушение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР