Полицаи влязоха в централата на ДСБ малко след края на

...
Полицаи влязоха в централата на ДСБ малко след края на
Коментари Харесай

Полицаи влязоха в централата на ДСБ малко след края на днешната пресконференция

Полицаи влязоха в централата на ДСБ малко след края на днешното изказване на водачите на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

 

Причината стана спор, при който силово бе изведен Николай Караколев, който се показа като публицист от уебсайт. Полицаите описаха недоволствата на двете страни, написа Флагман.

Караколев е прочут с предизвикателното си държание по отношение на политици, в това число и в Народното събрание. Той е някогашен кореспондент от малкия екран на партия „ Атака “.

Николай Караколев бе изпъден още преди началото на конференцията. Той се помъчи да остане в залата, като гневно се съпротивляваше на извеждането му и даже се държеше за вратата с крясъци " какво вършиме ".

По време на изказванията на водачите на ПП-ДБ Караколев продължи да подвиква извън и да упорства да влезе, само че това не му бе разрешено.

От ДСБ отхвърлиха формален коментар по тематиката след питане на „ Флагман “.

Такъв обаче направи Флора Стратиева от Българска национална телевизия, която преди дни бе прогонена от деятели на „ Възраждане “.

Тя написа във фейсбук:

Преди няколко дни, когато адресирах една много неприятна обстановка, в която бях изгонена от партийно събитие на “Възраждане ” в качеството си публицист, заявих, че кардиналната ми позиция е против гоненето на публицисти.

Няколко дни по-късно виждам, че господин неизбежния Караколев също не е бил позволен до партийно събитие на ПП-ДБ от защита и ПР-и. Като човек в четвърти курс, към момента учещ публицистика, откровено ме тормози, че това отношение към медиите стартира да става процедура и един ден ще ни е всекидневие.

Нека го кажа още един път. Гоненето на публицисти - добри-лоши, хубави-грозни, послушни-провокативни, постоянно е погрешно.

Аз персонално не одобрявам господин Караколев още от времената му в Алфа ТВ. Не одобрявам и този нападателен жанр публицистика, който по-скоро я принизява и трансформира в обидна дума, в сравнение с в активност с публично потребно значение. Доколкото разбирам обаче, на тази конференция, господин Караколев е бил заставен да напусне без да е споделил безусловно нищо.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР