Полицаи удариха с куп актове бракониери от Монтанско, набрали си

...
Полицаи удариха с куп актове бракониери от Монтанско, набрали си
Коментари Харесай

Удариха с 12 акта трима бракониери, набрали си по една каруца дърва в Монтанско

Полицаи удариха с куп актове бракониери от Монтанско, набрали си по една каруца дърва, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в града.
Вчера сред 18 и 22 часа на територията, обслужвана от полицията във Вършец е била извършена профилирана интервенция. Тя била за противопоставяне на конвеционалната престъпност. При нея били тествани 2 обекта, 3 каруци и 5 лица.
В хода на интервенцията към 20 часа в местността Синчово поле били открити 3 конски каруци, натоварени с общо 2.1 куб.м. дъбови дърва за огрев и 2 резачки. Дърветата били без контролна горска марка и превозен билет. При инспекцията чиновниците на реда открили, че талигите са благосъстоятелност и ръководени от трима поданици на кв. „ Изток”. Мъжете били на 44, 34 и 31 години.
Униформените съставили на тримата по 2 акта по закона за придвижване по пътищата, актове по закона за горите и предизвестия по член 65 от ЗМВР. Конските каруци, дървата за огрев и моторните триони са конфискувани. В районното ръководство в курортния град са формирани преписки.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР