Полицаи спасиха 42-годишната Мариса Алмирон от Венадо Туерто в Аржентина

...
Полицаи спасиха 42-годишната Мариса Алмирон от Венадо Туерто в Аржентина
Коментари Харесай

Баща прикова дъщеря си към леглото за 20 години заради интимна връзка

Полицаи избавиха 42-годишната Мариса Алмирон от Венадо Туерто в Аржентина от отблъскващ плен. Жената е изтощена физически, а душeвността ѝ е разрушена. Причината за всичко това е, че преди 20 години личният ѝ татко я приковал към леглото ѝ, тъй като тя имала интимна връзка с момче.
Осем години след оковаването извергът умрял, само че мъченията на момичето занапред почнали. Делото на таткото било продължено от личния ѝ брат - Марио. Жертвата на нечовешкото отношение има общо шест братя и сестри. При това цялото семейство знаело какво се случва с нея.
Съседи непрекъснато се оплаквали от сърцераздирателни крясъци в течение на доста години, само че полицията по този начин и не подхванала никакви дейности. Веднъж чиновници на органите на реда въпреки всичко решили да ревизират какво се случва в къщата. Марио обаче не ги пуснал и настоял за заповед за обиск.
"Домът ми се трансформира в пъкъл поради виковете, които чувах през стената. Тази жена е претърпяла ужасни неща ", споделя съседка на Мариса.
Когато служителите на реда въпреки всичко съумели да обхванат в жилището, пред очите им се показала ужасяваща панорама. Гола измъчена жена била прикована към креват. В него тя лежала в личните си екскременти. Мариса незабавно била откарана в болница. Лекарите открили мощно безсилие и надълбоко травмирана душeвност. Към момента във връзка със зверството към момента няма задържани. Властите оповестиха, че следствието продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР