Полицаи ще проверяват избирателно съмнително изглеждащи лица по време на

...
Полицаи ще проверяват избирателно съмнително изглеждащи лица по време на
Коментари Харесай

СДВР: Ще има повече КПП-та на протеста утре

Полицаи ще ревизират изборно подозрително изглеждащи лица по време на утрешния народен митинг, оповестиха от на брифинг. Целта е да не се допусне ескалация на напрежение и внасяне на неразрешени предмети на митинга. " Длъжни сме да чакаме всичко ", сподели началникът на Охранителна полиция в отговор на въпроса дали полицията има данни за подготвяни провокации.
На особено обособени пунктове хора със подозрително държание ще бъдат проверявани за оръжия и неразрешени субстанции. Няма да бъдат допускани хора във очевидно нетрезво положение.
 Борисов най-сетне проговори за митингите: Мафията желае да смъкна държавното управление (ВИДЕО) Борисов най-сетне проговори за митингите: Мафията желае да смъкна държавното управление (ВИДЕО)
Другите няма какво да покажат. Искат оставка, само че не знаят какво да се прави. Ако имаше готови хора на драго сърце бих им оставил да...
От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че за утрешния ден в региона на Триъгълника на властта има декларирани по легален път два, както и един нерегламентиран, разгласен в обществените мрежи. От Столична дирекция на вътрешните работи приканват протестиращите да не се поддават на провокации и да алармират за хора, нарушаващи публичния ред.
Категорично бе отречено, че Министерство на вътрешните работи употребява съдействието на частни охранителни компании.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР