Полицаи са задържали заподозрения за катастрофата в петък, при която

...
Полицаи са задържали заподозрения за катастрофата в петък, при която
Коментари Харесай

Арестуваха шофьора на Ауди-то, ранил жена и младеж при катастрофа в Козлодуй и избягал

Полицаи са задържали обвинения за злополуката в петък, при която „ Ауди “ блъсна паркиран „ Мерцедес “ в Козлодуй, научи организация BulNews. По неофициална информация в продължение на няколко дни лидерът се е укривал, само че през днешния ден е открит и задържан.
Инцидентът е станал в петък вечерта, пред частен парцел на ул. "Освободител " в атомния град, а за него заяви медията ни.



По данни на Министерство на вътрешните работи сигналът за случая е постъпил малко след 20 часа. На местопроизшествието униформените открили „ Ауди " 80 с прекъсната регистрация от 19 януари 2018 година, благосъстоятелност на 34-годишния Ф. А. от Зелена Морава, а в колата нямало лидер. На мястото бил паркиран и „ Мерцедес " Е 320, благосъстоятелност на 45-годишния И. Г. от Козлодуй, само че на шофьорското място седял Сами М. на 20 години, също локален, който разговарял с Р. Б. на 37 години, която се намирала на тротоара. На дясната седалка в „ Мерцедес”-а седял 18-годишният П. М., гражданин на градчето.
37-годишната жена е превозена със профилиран транспорт до филиала за незабавна помощ в Козлодуй, където е прегледана и обслужена. Същата е била с голям брой повърхностни пострадвания и фисури на десния гален и разкъсно-контузна рана на главата. Тя е била настанена под наблюдаване в многопрофилната болница, без заплаха за живота. В следствие е превозена със личен транспорт до лечебно заведение в Плевен.
18-годишният също е откаран до филиала за незабавна помощ в Козлодуй, където е прегледан и освободен с повърхностни пострадвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР