Полицаи са задържали разследващия журналист Димитър Пецов, който твърди, че

...
Полицаи са задържали разследващия журналист Димитър Пецов, който твърди, че
Коментари Харесай

Полицейска акция срещу журналист, питал кой дарява на органите на реда

Полицаи са задържали проверяващия публицист Димитър Пецов, който твърди, че преди този момент в колата му били подхвърлени опиати.

Акцията се провела малко откакто Пецов подал заявление за достъп до социална информация, обвързвано със самоличността е неизвестен донор на локалната полиция по време на изключителното състояние. За станалото той споделя в предаването " Алтернативата " по ТВ1.

Журналистът е притежател на " Златен ключ " в категорията " Гражданин, най-активно употребявал правата си по Закон за достъп до социална информация ".

" За мене нещата са ясни. За мене това е една долнопробна ченгеджийска режисура, която обслужва нечии ползи, и с която целят да ме набедят и отстранят, тъй като очевидно преча в последно време. Признавам, напоследък бях доста деен. А за опиатите желая да кажа, че аз през живота освен не съм опитвал, само че и не съм съм виждал опиати. Дори не пуша ", споделя Пецов.

Цялата сцена се разиграла на 2 май. Тогава той отивал с колата си към мястото, на което тренира, само че го спряла полицейска кола. " Чух полицейска сирена зад себе. Отбих покрай автоцентър Фаворит. Мислех, че съм нарушил разпоредбите за придвижване. Дойде служител на реда и ми изиска документите за инспекция, след това ми изиска застрахователната лавица на колата, след това и талона за годишен механически преглед… Оказах се безупречен писмено ", споделя той в профила си във Facebook.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР