Полицаи са задържали двама мъже от Враца за притежание на

...
Полицаи са задържали двама мъже от Враца за притежание на
Коментари Харесай

Акция на полицията във Враца, закопчаха двама мъже с коктейл от наркотици

Полицаи са задържали двама мъже от Враца за владеене на наркотични субстанции по време на спецакция, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, написа " Бул Нюз ".

Вчера униформени са провели интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с разпространяване и владеене на наркотични субстанции. След следствие и извършени заградителни мероприятия, в 15.20 часа на улица в града е арестуван 38-годишен врачанин. При последвалия обиск, в него служителите на реда намерили 6 плика с бяло прахообразно вещество с общо тегло от 10 грама амфетамин и 1 сгъвка канабис, с тегло към 5 грама. Униформените претарашили и жилището на мъжа, в който разкрили 7 полиетиленови плика със зелена суха листна маса с тегло от 59 грама канабис. Притежателят на опиатите е арестуван във врачанското районно ръководство.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на същата интервенция, в 19 часа, в търговски обект във Враца, чиновниците на реда обискирали 32-годишен мъж, притежател на обекта. В него те разкрили плик с метамфетамин. Под рафт в магазина намерили кутия, в която имало 4 плика с бяло прахообразно вещество с тегло към 6 грама матамфетамин. Ченгетата претърсили и автомобила му, който бил паркиран пред комерсиалния обект. Във возилото полицейските чиновници разкрили плик с тегло към 39 грама метамфетамин. Мъжът е арестувано във районното ръководство във Враца, а по случая е формирано е досъдебно произвеждане. От полицията в града допълват, че в рамките на последните няколко дни, това е следващ случай на разкрито закононарушение по линия „ Противодействие на закононарушения свързани с владеене и разпространяване на наркотични субстанции “. Припомняме, че на 27 март чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи задържаха 18-годишен юноша, в който бяха открити 28 сгъвки канабис с общо тегло 39 грама.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР