Полицаи са пребили сина на адвокат от Карлово при проверка

...
Полицаи са пребили сина на адвокат от Карлово при проверка
Коментари Харесай

Полицаи ритали в главата сина на адвокат в Карлово

Полицаи са пребили сина на юрист от Карлово при инспекция за опиати, заяви бащата на младежа в утринния блок на Нова телевизия.
По думите на бащата момчето, което е болно от диабет, е било удряно, ритано и обиждано.
Случката се разиграла в петък до къщата на Васил Левски, до момента в който Петър Маринов си отивал у дома.
Настигнаха ме двама цивилни мъже с "Опел Астра ". Заради страха ми да не бъда ограбен, защото приличаха на крадци, започнах да тичам. Опитах да блъсна единия от цивилните, с цел да мога да избягам. Спря ме изщракване на револвер. Вдигнах ръце, те пристигнаха и ме повалиха на земята, съобщи младежът.
Мъжете не се легитимираха, само демонстрираха значка, която може да бъде купена от магазин за един лев. Бутнаха ме на земята, започнаха да ме ритат в лицето, по челото. Лицето и лявата ми ръка са подути. Викаха: "Тъпанар! Кой си, какво правиш ", описа още Петър Маринов.
Бащата Станко Маринов уточни, че синът му е осъзнал, че мъжете са служители на реда, откакто на мястото след това пристигнали двама униформени чиновници на реда. Казали са, че са го спрели, тъй като е имал подозрителен тип поради суичъра и тъмните си очила, добави юристът. Той разясни, че е извадил здравно удостоверение на сина си и е подал тъжба.
Димитър Димитров, наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура-Карлово, заяви, че сега се обясняват всички условия по случая. Разпитват се служителите на реда, снети са пояснения и от Петър Маринов. Целият случай е почнал поради профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на опиати. Служителите на реда напълно инцидентно са решили да ревизират момчето. Последвала е реакция, която не е типична, побягнало е. По време на задържането е оказал опозиция, съобщи Димитров.
Той посочи, че на този стадий няма данни момчето да е ритано.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР