Полицаи са по петите на страшния клоун, който плаши шофьори.

...
Полицаи са по петите на страшния клоун, който плаши шофьори.
Коментари Харесай

Полицаи търсят страшния клоун, който плаши шофьори нощем

 Полицаи са по петите на страшния смешник, който плаши водачи. Както " България Днес " описа, уплашени водачи споделят за набезите на човек с маска на пътя Хасково - Свиленград. Страховития човек нападна най-вече нощем, излиза на пътното платно изведнъж и основава предпоставки за произшествия.

" Запознати сме със случая, макар че към момента няма публично подаден сигнал към нас. Има предписание, с което патрули са изпратени в региона и вършат обходи. Засега подобен човек не е открит. Но инспекциите на сътрудниците ще продължат ", разяснява пред " България Днес " Нина Николова, представител на Областната дирекция на полицията в Хасково. Тя разясни, че търсенето на униформените става както денем, по този начин и през тъмната част на денонощието.

По разкази на очевидци страшилището се крие в храстите и дебне колите. Когато транспортно средство наближи, клоунът се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите си изкарвали акъла от непредвидената поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, с цел да не го ударят. Шокът им се увеличавал, откакто видели защо става дума, и тогава с мръсна газ изчезвали от ужасяващата обстановка. При една от случките водачът въпреки всичко събрал храброст, спрял и слязъл да ревизира защо става дума. Тогава клоунът му изпял ария и се шмугнал назад в храстите. Според информация в районните медии преди време на същия път още веднъж имало преоблечен човек, само че с маска на прасе.

Заради стряскащия си тип и появяването от нищото клоунът незабавно беше отъждествен на героя Пениуайз от романа " То " на Стивън Кинг. Макар че там страшилището се появяваше единствено пред деца, които отвлича и убива, а нашият смешник нападна единствено водачите.

Ако бъде хванат, клоунът в Хасковско може да има съществени неприятности с управляващите, защото държанието му е наказуемо, тъй като основава заплаха от пътни катастрофи. Не липсват и мнения в обществените мрежи, че не става въпрос за човек с маска, а за някакво призрачно творение, което е починало в злополука и в този момент търси отмъщение.

Всеки, който разполага с информация за невероятния случай, може да алармира полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР