Полицаи са намерили шофьора, скочил с джипа си в коритото

...
Полицаи са намерили шофьора, скочил с джипа си в коритото
Коментари Харесай

Намериха избягалия каскадьор, скочил с джипа си в река Лева край Враца

Полицаи са намерили водача, скочил с джипа си в коритото на река Лева край Враца и избягал, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Зрелищната каскада, за която през вчерашния ден заяви първо организация BulNews, се е разиграла през вчерашния ден към 18.40 часа.
Джип „ Ленд Ровър “ с врачанска регистрация е пътувал от село Згориград към регионалния център, когато водачът изпуснал един от завоите и скочил в реката.
Свидетели на зрелищната каскада незабавно подали сигнал на тел.112 за случая. На мястото пристигнали 2 пожарни, кола за спешна помощ и патрул на полицията.
Когато огнеборците стигнали до смачкания джип, не разкрили нито един човек вътре. Така станало ясно, че лидерът на возилото е избягал от местопроизшествието и чиновниците на реда почнали търсене по регистрационния номер.
Скоро каскадьорът бил открит от униформените. Оказало се, че той е 40-годишен врачанин. Не дава отговор на истината информацията на някои локални медии, че мъжът е от село Згориград. Полицаите създали проба за приложимост на алкохол на мъжа, която се оказала негативна.
Вследствие на зрелищния случай, на мястото са повредени към 6 метра защитен железен парапет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР