Полицаи разкриха наркооранжерия в Шуменски квартал, съобщиха от МВР. За

...
Полицаи разкриха наркооранжерия в Шуменски квартал, съобщиха от МВР. За
Коментари Харесай

Шуменски полицаи откриха наркооранжерия

Полицаи разкриха наркооранжерия в Шуменски квартал , оповестиха от Министерство на вътрешните работи. За 24 часа е арестуван притежателят на парцела - 58-годишният Д.И.

Иззети са растения в друг етап на напредък от пространства, оборудвани със системи за осветяване, отопление, поливане и вентилиране.

Акцията е извършена под контрол на прокурор от окръжната прокуратура в регионалния град в петък по обяд. Наркооранжерията е в парцел на 58-годишен мъж с букви Д.И.

В три пространства се отглеждала марихуана. В две от тях системите за осветяване, отопление, поливане и вентилиране били в работен режим .

Открити са общо 223 растения, засадени в пластмасови саксии. В откритите в една от стаите 78 саксии растенията били в друг етап на напредък - с височина сред 100 и 130 сантиметра .

Съседно помещение било пригодено за развъждане на марихуана , обзаведено по същия метод с високотехнологично съоръжение - лампи за нагряване, вентилация и химикали, които подпомагали растежа на насажденията.

Там са открити 145 саксии с разсад с друга величина . При претърсването са открити и конфискувани и 101 къса саморъчно свити цигари и към 100 грама суха листна тревна маса, наподобяваща тютюн. Предстои тя да бъде изследвана в лаборатория.

Иззето е цялото съоръжение за развъждане на дрогата - климатични системи, уреди за надзор на температурата и влажността на въздуха в пространствата, системите за напояване, колектори, осветяване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР