Полицаи разбили прозорците, за да ги спасятИнцидент с българчета в

...
Полицаи разбили прозорците, за да ги спасятИнцидент с българчета в
Коментари Харесай

Българи заключиха децата си в кола на жегата в Гърция

Полицаи разрушили прозорците, с цел да ги спасят

Инцидент с българчета в Гърция. Четири деца бяха избавени от задушаване, откакто родителите им ги оставили заключени в автомобила. Мъжът и дамата - българи, са задържани. Семейството било на море в южната ни съседка, а случаят станал, до момента в който се прибирали към България, осведоми.

Родителите оставили колата с четирите деца в центъра на Серес в неделя вечерта, когато температурите в града към момента са извънредно високи. Двойката отишла да се храни в заведение за бързо хранене. През това време инцидентни минувачи видели четирите деца в колата, чиито стъкла били изпотени, тропали по прозорците, само че дребните не реагирали. Затова и подали сигнал в полицията.

"Над 20 минути са прекарали четирите деца на възраст сред 3 и 8 години в затворената кола. Наложило се е служителите на реда да счупят стъклата на автомобила, с цел да извадят децата. Оказана им е първа помощ. След като пили вода, двете момиченца и двете момченца се свестили ", оповестиха от полицията.

Родителите видели сирените и пристигнали на мястото. Обяснили, че са били на вечеря, а заключването на деца в колата оправдали с това, че били заспали. Те споделили също, че били на плаж и се прибирали към България, само че решили да хапнат.

"Те ядяха, когато чухме, че децата стартират да викат. Полицаите ги успокояваха ", сподели продавач на дюнери.

Българите са упрекнати за излагане на заплаха на малолетни, а след това и освободени с джука заповед на прокурора. Пуснати са да се приберат към България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР