Полицаи откриха невредими две деца, изгубили се вчера край Любимец,

...
Полицаи откриха невредими две деца, изгубили се вчера край Любимец,
Коментари Харесай

Полицаи откриха две деца, изгубили се вчера край Любимец

Полицаи откриха невредими две деца, изгубили се през вчерашния ден край Любимец, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Братчето на 5 години и сестричето на 4 години изчезнали през вчерашния ден, откакто тръгнали към сметището, намиращо се сред село Георги Добрево и Любимец.

Те живеели с родителите си в къща в Георги Добрево. Децата били придружавани от по-големия си брат на 11 години. Докато тършували на сметището, децата се гонили и се изгубили в близката гориста околност. Сигнал за изгубването им подал 16-годишен техен родственик, а 11-годишния брат се прибрал в селото, откакто не съумял да ги открие. Майката и бащата били по същото време в свиленградското село Момково.

Планински спасители са помогнали на изгубени туристи в региона на връх Пирин

Незабавно е била основана организация по установяването и издирването на децата, в която са взели участие всички полицейски чиновници от Свиленград и Любимец, пожарникари и служители на реда от ГПУ-Свиленград. Издирването е траяло цяла нощ благодарение на две служебни кучета и портативна термовизионна камера.

Тази заран към 8 часа, децата са били открити в гориста околност край село Йерусалимово, община Любимец, във очевидно положително здравословно положение. Днес те ще бъдат обширно прегледани в локалната болница. За случая ще бъдат известени обществените служби. По случая в РУ-Свиленград е формирано бързо произвеждане против родител, оставил малолетните си деца без контрол и задоволително грижи, и с това основал заплаха за тяхното физическо развиване, прецизираха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР