Полицаи от в Гоце Делчев осъмнаха рано днес в гоцеделчевското

...
Полицаи от в Гоце Делчев осъмнаха рано днес в гоцеделчевското
Коментари Харесай

Скандал! Полицията в Гоце Делчев осъмна в село Брезница! Търсят биячите от скандалния видеоклип! Кмет и екополицай ще влязат ли зад решетките?

Полицаи от в Гоце Делчев осъмнаха рано през днешния ден в гоцеделчевското село Брезница, с цел да търсят биячите от позорния клип, който Struma.com ви сподели тази нощ. Хората от селото разпознаха на фрагментите кметът на селото Иса Сакали и екополицаят от кметството, които влизат в локално кафене, където екополицаят атакува със серия плесници мъж, който пие кафе. Заплахи и дълготрайно малтретиране с плесници се виждат на позорния клип.

Докато екополицаят бие мъжа, кметът Сакали го насъсква " Дери, дери, пери го бе ". Случаят скандализира района и подвигна на крайник полицията. Участниците в клипа ще бъдат призовани за разпит в локалното ръководство, а дали ще бъдат арестувани ще забележим. Факт е, че клипът е тематика номер 1 в региона на Гоце Делчев и освен и демонстрира поразителен случай на улично правораздаване, раздавано от селски големци, които би трябвало да почитат реда, закона и органите, които правораздават. Каквото и да е направил битият мъж, държанието на кмет и служител на реда е неоправдателно. Очаквайте детайлности.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР