Полицаи от столичното Седмо РУ разкриха и задържаха две жени

...
Полицаи от столичното Седмо РУ разкриха и задържаха две жени
Коментари Харесай

Щракнаха белезниците на две жени, задигнали джип пред столична болница и поискали пари за връщането му

Полицаи от столичното Седмо районно управление (на МВР) разкриха и задържаха две дами за кражба на лек автомобил и пожелан откуп за връщането му, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. На 29 януари в Министерство на вътрешните работи е получен сигнал за откраднат джип "Киа Спортидж ", паркиран пред столична болница.

При подхванатите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности в районното ръководство били отведени три дами и двама мъже за изясняване на съпричастността им към действието.

В хода на следствието било открито, че две от дамите - на 25 и 55 години, били директно свързани с кражбата, като по-възрастната се е свързала с дамата, ползваща автомобила с оферта да й спомага за връщането му против избрана сума. Потърпевшата не се съгласила на сходен вид и потърсила подпомагане от полицията. Двете дами са с повдигнати обвинявания. Наложени са им ограничения "задържане под стража " за период до 72 часа. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под наблюдението на прокуратурата./Telegraph.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР