Полицаи от столичното 3-о РПУ арестуваха вчера призори крадеца откраднал

...
Полицаи от столичното 3-о РПУ арестуваха вчера призори крадеца откраднал
Коментари Харесай

Хванаха наглия крадец, потресъл цяла България с постъпката си в центъра на София

Полицаи от столичното 3-о РПУ арестуваха през вчерашния ден на разсъмване крадеца откраднал бебешка количка за близнаци в София.
Случаят безусловно взриви Facebook, откакто таткото на децата Деян Дянков разгласява в профила си видеото от похищението. Задържаният апаш се споделя Лазар Стайков и е на 32 г, оповестява „ Телеграф “. По данни на полицията, е наркозависим, води клошарски метод на живот. Ченгетата го спипали в 4 ч. на разсъмване на кръстовището сред улиците „ Пиротска “ и „ Христо Ботев “, където по думите му се „ разхождал “. Патрулиращите ченгета обаче имали фотография на престъпно проявения мъж, разпознали го и незабавно го задържали. По-късно го предали на сътрудниците си от 4-о РПУ, където се води следствието за свитата количка.
Лазар не дал никакви смислени пояснения какво прави в този час в региона. При обиск е него не било намерено безусловно нищо. Затова и ченгетата допускат, че бил на лов за други предмети, които да свие.
Единственото, което обяснил в хода на следствието, било, че зарязал количката на семейство Дянкови край кофи за отпадък, защото никой не изискал да я купи по заложните къщи пазарите. В момента Стайков е в ареста и се чака да му бъде повдигнато обвиняване. Свидетел на удара към този момент го е разпознал и е дал показания. Проверка в масива на правоохранителните органи посочила, че Лазар е осъждан за грабежи и опиати.
Само за броени часове фамилията получило над 15 оферти от хора да им дадат своите колички за близнаци, а някои даже и да им ги подарят. „ Благодарен съм на полицията, че реагира толкоз бързо и стигна до причинителя. Това може да предотврати други бъдещи обири на този човек и да защищити други родители “, показа още татото на близнаците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР