Полицаи от Шумен са разкрили наркооранжерия за отглеждане и обработка

...
Полицаи от Шумен са разкрили наркооранжерия за отглеждане и обработка
Коментари Харесай

Полиция нахлу в къщата на мъж от Шумен

Полицаи от Шумен са разкрили наркооранжерия за развъждане и обработка на канабис в квартал в регионалния град, оповестява Министерство на вътрешните работи. От пространства, оборудвани със системи за осветяване, отопление, поливане и вентилиране, са конфискувани растения в друг етап на напредък.

В парцел на 58-годишен мъж от Шумен служителите на реда са разкрили три пространства за развъждане на марихуана, като в две от тях системите за осветяване, отопление, поливане и вентилиране били в работен режим. Открити са общо 223 растения, засадени в пластмасови саксии.

В откритите в една от стаите 78 саксии растенията били в друг етап на напредък - с височина сред 100 и 130 см, се прецизира в информацията. В прилежащо помещение, пригодено за развъждане на марихуана, са открити 145 саксии с разсад с друга величина. При претърсването са открити и конфискувани и 101 къса саморъчно свити цигари и към 100 гр суха листна тревна маса, наподобяваща тютюн, която следва да бъде лабораторно изследвана.

Мъжът е арестуван за до 24 часа в районно управление (на МВР) - Шумен, формирано е досъдебно произвеждане. Работата по документиране на закононарушението продължава под управлението на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура - Шумен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР