Полицаи от Раковски издириха и задържаха водач, умишлено блъснал с

...
Полицаи от Раковски издириха и задържаха водач, умишлено блъснал с
Коментари Харесай

МВР Пловдив: 3 трупа заради шофьор на „Ауди“, арестуван е

Полицаи от Раковски намериха и задържаха лидер, съзнателно блъснал с автомобила си стадо овце, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив. За случая, станал преди дни край село Върбен, алармирала стопанката на животните.
Пред проверяващите дамата разказала, че чужд мъж се врязал с аудито си с висока скорост в стадото, което вървяло по пътя, след което избягал. При удара на място са починали три овце, а няколко други били ранени.
За изясняване на всички обстоятелства и условия към сигнала е образувана оперативна група, а при огледа на метри от местопроизшествието е открита въпросната кола, блъсната в дърво и изоставена.
В хода на дейните дейности била разкрита самоличността на причинителя – 52-годишен гражданин на Раковски с криминалистични регистрации, една от които за ръководство на МПС под влияние на алкохол над 1,2 промила.
Местонахождението на мъжа е открито и той бил задържан, откакто три дни се укривал от чиновниците на реда. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за проявена свирепост към гръбначни животни – по член 325б от Наказателен кодекс. Допълнително му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата за овакантяване на провокираното пътно произшествие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР