Полицаи от Бургас установиха извършителя на неправомерни транзакции в размер

...
Полицаи от Бургас установиха извършителя на неправомерни транзакции в размер
Коментари Харесай

Хакер източи картите на военен

Полицаи от Бургас откриха причинителя на непозволени транзакции в размер на 900 лева и опити за сходни транзакции, осъществени посредством потреблението на данни от банкови карти, благосъстоятелност на военнослужещ от Карлово. Това е 22-годишен бургазлия, който основал фишинг уебсайт, посредством който придобил информация за банковите карти на мъжа от Карлово.

Използвал непознатите карти за зареждане на заеми в интернет за онлайн игри и закупуване на артикули от интернет магазини.

След осъществено претършуване, позволено от Окръжен съд – Бургас, в дома на младежа са открити движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение. Бургазлията е арестуван за период от 24 часа.

От Министерство на вътрешните работи напомнят, че това е следващият случай, при който чиновници от бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас са открили непозволено прилагане на непознати платежни принадлежности. Подобни случаи бяха регистрирани неведнъж от началото на годината, като наклонността е непозволените транзакции в интернет пространството да се резервират, което допуска нараснала интензивност на оперативните дейности, осъществявани от спец-служителите на бранш " Икономическа полиция ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР