Полицаи от Бургас щракнаха белезниците на криминално проявения Флоре Дянков,

...
Полицаи от Бургас щракнаха белезниците на криминално проявения Флоре Дянков,
Коментари Харесай

Криминално проявен запали две коли на бургазлия

Полицаи от Бургас щракнаха белезниците на престъпно проявения Флоре Дянков, който в границите на месец запалил две коли на един и същи притежател в бургаския ж. к. " Лазур ".

Ето какво оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас, представени от Флагман:

В резултат на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас по повод пожара в " Тойота Корола Версо ", с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 37-годишен бургазлия, паркиран на неохраняем паркинг пред бл. 3 в ж.к. " Лазур ", регистриран към 02.20 ч. на 29.03.т.г., при който е наранена предната част на автомобила / предният похлупак, десният фар, десният подкалник и моторът.

Установено е, че се касае за тенденциозен палеж. Той е породен от 44-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия. Същият направил цялостни признания и е арестуван за период от едно денонощие.

Констатирано е, че бургазлията е причинител и втори палеж на " Фолксваген пасат ", с бургаска регистрация на същия притежател, сбъднат на 20.02.т.г. / припомняме, че тогава към 03.28 ч. в Пето Районно ръководство - Бургас бе получено известие за пламнал лек автомобил " Фолксваген Пасат ", паркиран пред бл. 3 в ж.к. " Лазур ".

От случая лекият автомобил " Фолксваген " изгорен изцяло, като е засегнал паркирания наоколо л.а. " Хюндай I 30 ", с бургаска регистрация /същият обгорял в предната си лява част/. Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности /разпити, претършуване и изземване, огледи, следствен опит и др./ за документиране незаконната активност на бургазлията.

Събраните досега материали са докладвани на Бургаска Районна прокуратура, като бургазлията е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс. С прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 ч. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР