Полицаи обикалят заведенията в София и призовават персонала им да

...
Полицаи обикалят заведенията в София и призовават персонала им да
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Драконови мерки в София! Полицаи обикалят заведения и магазини и...

Полицаи обикалят заведенията в София и приканват личния състав им да ги затваря. За това оповестиха читатели на БЛИЦ, станали очевидци на дейностите на униформените в няколко обекта.

Както БЛИЦ заяви , по-редно през днешния ден поради разпространяването на ковид на територията на цялата страна бе въведено изключително състояние, което ще бъде в действие 29.03.2020 година

Със своя заповед здравният министър забрани визитите в увеселителни и игрални зали, нощни заведения, питейни заведения, заведения за хранене, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе сладкарници и огромни търговски центрове вид МОЛ, като се изключи банковите и застрахователните офиси, питателните магазини и аптеките в тях.

Решено: 5 години затвор и 50 000 лв. санкция за нарушителите на карантината за ковид

На заведения за хранене и заведения за бързо обслужване се позволяват доставки на адрес при строго съблюдаване на санитарно-хигиенните условия.

Други читатели на медията ни пък оповестяват за засилено наличие на служители на реда около питателните магазини. По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за обезпечаване на публичния ред и попречване на напрежение, в регионите на търговски вериги за хранителни артикули, аптеки и дрогерии ще бъде обезпечено полицейско наличие.

Разпореждането е на основния секретар е до шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР