Полицаи ме вкараха в кабинета на израелския премиер Бенямин Нетаняху

...
Полицаи ме вкараха в кабинета на израелския премиер Бенямин Нетаняху
Коментари Харесай

Журналистка: Полицаи искаха да си сваля сутиена в кабинета на израелския премиер

Полицаи ме вкараха в кабинета на израелския министър председател Бенямин Нетаняху и желаеха да си смъква сутиена. Това сподели финландска журналистка, съобщи АП.

Сътрудничката на медията, чието име не се оповестява, съобщи, че е била принудена от чиновниците на реда да влезе в работното помещение поради засилените ограничения за сигурност малко преди ръководителят на държавното управление на еврейската страна и вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс да дадат взаимна конференция през вчерашния ден. "Полицаите ме обискираха и ми споделиха да си смъква сутиена. Аз им отхвърлих и поради това не ме позволиха до залата ", уточни още финландската журналистка, чийто татко е палестинец. Тя твърди още, че е била отстранена поради произхода й. Колеги на дамата обявиха, че дейностите на на израелското Министерство на вътрешните работи са неприемливи.

Пенс дойде в Израел на 21 януари. Той бе посрещнат топло от ръководителите на еврейската страна. Лидерите на палестинската автономност обаче отхвърлиха да се срещнат с втория човек на Съединени американски щати. Причината за това е решението на 45-ия американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила от декември да реалокира посолството на страната си от Тел Авив в Ерусалим и по този метод да признае свещения за юдеи, християни и мюсюлмани град за израелска столица.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР