Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл.

...
Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл.
Коментари Харесай

Откриха труп на мъж във Враца


Полицаи и пожарникари са разрушили врата на апартамент в бл. 57 в ж.к. „ Сениче “ във Враца. Днес към обед мъж подал сигнал на тел. 112, че от жилище на седмия етаж се носи непоносима миризма.

Пред блока неотложно пристигнали кола за спешна помощ, полиция и пожарна. След като никой не отворил, те разрушили вратата и се натъкнали на ужасяваща панорама. В тристайния апартамент разкрили разложеното тяло на 60-годишния Милчо Христов. Горещините от последните дни изиграли своята роля, с цел да се разнесе отвратителна миризма в целия вход, оповестява BulNews.

Мъжът работел като таксиметров водач към локална компания и от няколко дни никой не бил го виждал. Жената, с която живеел, била отпътувала на село и по този начин той останал самичък в жилището. Пред блока продължава да стои паркирания автомобил, с който Милчо работел.

Съседи описват, че умрелият имал здравословни проблеми, само че никой не се ангажира да уточни по кое време за финален път е бил забелязан във входа.

Екипи на Гражданска отбрана и пожарната свалили човешките остатъци от седмия етаж. Трупът е бил откаран в моргата, с цел да му бъде направена аутопсия и да се откри повода за гибелта на мъжа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР