Полицаи и двама мъже спасиха три деца, едното паднало във

...
Полицаи и двама мъже спасиха три деца, едното паднало във
Коментари Харесай

Полицаи и двама мъже спасиха три деца, едното паднало във вир на водопад до Карлово

Полицаи и двама мъже избавиха три деца, едното паднало във вир на водопад до Карлово Три деца от Карлово, едното от които паднало във вир на водопада Сучурум в региона, са избавени с напъните на двама мъже и служители на реда от града. 

Сигналът за случая е получен към 18 часа в неделя, заяви шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Незабавно натам бил изпратен автопатрул на районното ръководство. На място двама 29-годишни мъже са се отитвали да възвърнат виталните функционалности на 11-годишно момиченце. Те обяснили, че преди малко били извадили тялото на детето, откакто го забелязали да пада в реката дружно с ярка раница. Единият от униформените се присъединил интензивно в оказването на първата долекарска помощ и вследствие на общите им дейности, детето дало признаци на живот.  С пристигналата кола за спешна помощ, която била насочвана по пътя от другия полицейски чиновник, момиченцето било откарано в болница в Карлово, а след това е настанено в УМБАЛ “Св. Георги ” в Пловдив. По данни на лекарите, детето няма съществени пострадвания и се възвръща сполучливо. 

Междувременно на мястото пристигнала майката и станало ясно, че дружно с тийнейджърката били още две нейни връстнички, които в суматохата побегнали нагоре в планината. Благодарение на бързата реакция на двамата полицейски чиновници,  момиченцата били открити на висока канара, до която достигнали по извънредно рискова и необезопасена пътека. Децата били свалени и предадени невредими на своите близки. 

Като извънредно доблестна и почтена за почитание дефинира постъпката на двамата 29-годишни карловци и на двамата полицейски чиновници старши комисар Атанас Илков. Той изрази надълбоко почитание и признателност към четиримата, с чиито общи старания бе възвърнат живота на едно дете, а други две бяха избавени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР